Zakelijke verhuur

Wil jij op een speciale en inspirerende locatie vergaderen en bijdragen aan onze sociale missie? Dan is de Prael Amsterdam de perfecte locatie om jouw volgende vergadering te houden. In onze aparte vergaderruimte leg je de basis voor een productieve vergadering, uiteraard volledig uitgerust met een beamer, flipover en stiften. 

We zorgen voor verse koffie, thee en, wanneer gewenst, een heerlijke vers bereide lunch. Na gedane arbeid is het goed rusten en zijn jullie van harte welkom in ons proeflokaal voor een borrel en diner. 

Jouw volgende vergadering draagt bij aan Social Return, wat ons helpt om zo veel mogelijk mensen te helpen aan een betaalde baan.

Download hier de zakelijke arrangementen

Vier je verjaardag!

Wij maken van elk evenement een feestje! Je bent bij ons welkom om je 40e verjaardag te vieren, maar ook om met je sportclub samen te komen of zelf een pubquiz te organiseren. Zowel ons proeflokaal als de naastgelegen ruimte, inclusief eigen bar, staan tot je beschikking. 

Download hier de feest arrangementen

 • Perfect voor onze teamdag

  Dit was de perfecte uitvalsbasis voor onze teamdag, even weg van kantoor. Goede faciliteiten en een heerlijke lunch. Leuk om tijdens de lunch even naar buiten te gaan.

  - Lynn

 • Een top locatie voor vergaderingen

  We hebben een middagdeel mogen vergaderen bij de Prael, afgesloten met een rondleiding en een borrel aan een eigen bar. Uniek.

  - Paul

 • Goede service van het team

  Het team van de Prael heeft ons compleet ontzorgd tijdens onze zakelijke meeting. De brownie in de middag als snack was to die for! 

  - Stefan

 • Onvergetelijk feestje

  Super feestje gehad in het naastgelegen café. Goede communicatie en leuk om een eigen bar en muziekinstallatie te hebben. Ik zal het niet snel vergeten!

  - Julia

Vraag uw offerte aan